keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hölötystä ja haalintaa, osa 2



Coastal Scents 22 pc Brush Set meikkisivellinsetti
http://www.pretty.fi/coastal-scents-brush-set-meikkisivellinsetti-p-3188.html?manufacturers_id=110

24 kommenttia:

  1. Toi CS:n puuterisivellin toimii ainakin mulla tosi hyvin irtopuuterin kanssa. Kunhan vaan muistaa koputella siveltimen sitä toista päätä (ei siis sivellin päätä) hetken vasten pöytää (tai muuta kovaa pintaa), että puuteri uppoaa siveltimeen. Sen jälkeen ainakin mulla toi annostelee puuterin hyvin kasvoille, pyörivällä liikkeellä kun laittaa, samoin kuin kabukia käyttäis, paitsi ettei paina niin paljoa. :)

    VastaaPoista
  2. Voihan......jehna! Nyt sait mut haluamaan tota sivellinsettiä! On ollut hakusessa joku tommonen. Sigman siveltimiä olen ikuisuuden käynyt pällistelemässä mutta en ole raaskinut tilata. Tää vaikuttais nyt kyllä sellaiselta joka vois olla justiinsa passeli mulle.

    Se outo sivellin on muuten yksi mun lemppareista. Mulla on sellainen Meow Cosmeticsilta tilattu mutta se ei ole kovin hyvälaatuinen ja olen vähän etsiskellyt tilalle uutta. Minulla se sopii ihan hirmuisen hyvin tuohon luomivaon ja kulmaluun tienoille, sillä saa todella nopeasti kivan varjostuksen ja häivytyksen aikaan suorastaan sekunneissa eli kiireisten meikkihetkien pelastaja. Toki käytän sitä aika neutraalien sävyjen kanssa eli en tiedä toimisiko kovin tummien luomivärien kanssa noin käytettynä. Mutta vaikka se onkin vähän outo niin kannattaa leikkiä sen kanssa pikkuisen kärsivällisemmin ja aika luovasti ja rohkeasti, koska se saattaa loppu viimeksi yllättää. Ainakin minut se on yllättänyt. ;-)

    Ai niin, toi viuhkasivellin on ihana. Mulla on jostain syystä joku juttu noiden viuhkasivellinten kanssa...uuuh! ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aloitin leikkihetket tänään ja tykästyin kyllä, vaikka välillä se olikin selvästi väärinpäin kädessä. :D
      Mietin että setistä tavallaan puuttuu semmonen tuuhea pyöreä häivytyssivellin, mutta tää ajaa kyllä asian.
      Mulla on nyt kokonaista kaksi päivää käyttökokemuksia tämän setin kanssa takana, mutta niiden perusteella sanoisin, että tää setti lähtee ihan pilkkahintaan. Superduper-pehmeitä noi isommat siveltimet, ja pienissä siveltimissä taatusti valinnanvaraa. Vähän ehkä samanakaltaisuutta niiden kesken - laiskan siveltimenpuhdistajan setti. :)

      Poista
    2. Arvaas mitä hain tänään postista? =) Jep, oikein arvattu! En ole vasta kuin käpistellyt sormin ja ihmetellyt silmin mutta vaikuttaa oikein käypäseltä setiltä! Olen innoissani!

      Poista
  3. Olen joskus kuullut, ja itsekin todennut, että ainakin osa CS:n siveltimistä on peräisin Crownilta (crownbrush.com). Tätä settiä en pikaisella etsinnällä löytänyt, mutta monia muita CS:n myymiä kyllä näkyi. Tietääkseni Crown toimittaa siveltimiä monelle muullekin nettifirmalle.

    VastaaPoista
  4. Kuten arvasin, jeee :) Tämän saman setin ostin ja itse tykästyin kovasti! Kiva kuulla sun mielipiteitä tuosta, ku oot ammattilainen tän amatöörin rinnalla :) Ja mä en siis edes tiennyt mihin noita kaikkia siveltimiä kuuluu käyttää :D Jos vaan jaksat, niin olisi kiva nähdä kun teet meikin vain näillä siveltimillä, voisin nappailla vinkkejä ;) Ja mä tykkään näistä sun videoista hirmuisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, teen kyllä varmasti meikkiä ja muutakin videota näistä siveltimistä. Kunhan vaan ehtihen. :)
      Kiitokset!!! :)

      Poista
  5. Aika halpoja siveltimiä :o Itse tilasin Sigmalta juuri yhden setin ja meni muuten tullin kautta (great). Tekisi silti mieli lisää kaikenlaisia erilaisia ihania siveltimiä :)

    VastaaPoista
  6. Rakastan sun höpöttelyjä ja haalintoja ! Oot niin aidon olonen ku innostut ja kaikkee ! :)

    wayilove.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Sait myös minut haluamaan ton sivellinsetin, vaikka en varmaan osais käyttää puoliakaan noista ainakaan siten kun kuuluu.. :D Ehkä voisin tulla sulle meikkausopastukseen joskus kun kerta samassa kaupungissa asutaan, heh. :)) Ja minä myös tykkään näistä sun videoista ja höpöttelystä! :)

    VastaaPoista
  8. Tää nyt ei varsinaisesti kuulu tähän, mutta voisitko tehä joskus videopostausta We Care Iconin meikeistä? Halpismerkki joka ajaa hyvää asiaa.. ainakin näennäisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on siltä merkiltä vain yksi huulikiilto, joten mulla ei oikein ole materiaalia postaukseen. :/

      Poista
  9. Heei. :) Osaisitko sanoa että sopisko ne Make Up Geek luomivärit vaikka tämmöisee palettiin?
    http://www.ebay.com/itm/12-Pieces-Empty-Magnetic-Palette-26mm-Pan-Size-/180685657957?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a11b45765#shId

    Kiituss. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii. Tilasin itse juuri tuommoisia pari kappaletta niitä luomivärejä varten. :)

      Poista
  10. Tosi mukavan näköinen ja monipuolinen pakkaus. Tuli vähä semmonen olo että "iiik, mäki haluun", mutta taidan odottaa seuraavaa palkkapäivää ja mitä sinulla on sanottavaa näiden käytöstä :) Edullinen settihän tuo on, että ei hirveästi haittaisi, vaikka seassa olisikin pari vähemmän hyvää sivellintä.

    Voiskohan toi "outo" sivellin olla joku kabukin sukulainen?

    Ooot hassu höpöttäjä :) Mut se on kiva juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oonki, hassu ja höpöttäjä. :)
      Mä en edelleenkään ihan hirmu montaa päivää oo ehtiny näitä käyttää, joten en tiiä onko nää kuinka kestäviä pidemmällä ajalla, mutta toistaseksi oon ihan täpinöissäni tosi monista siveltimistä ja suosittelen kyllä settiä.

      Poista
  11. Mullaki on tuo costal scentsin sivellinpaketti, ja oon kyllä tykänny siitä :--) eihän se yhtä hyvät oo ku sigman, mutta hyvimpä sillä saa meikattua;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Toimii oikein hyvin. Setissä on mun mielestä muutama sivellin, joista tykkään enemmän kuin sigman suunnilleen vastaavista. :)

      Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...