maanantai 21. toukokuuta 2012

Top 10 suomalaista tuotesuosikkia



Mainitut (+ mistä saa ja hintamielikuvat):
Wet n Wild -luomivärit (Seppälä, monot ehkä 3-4 euroa, triot noin 5-6 euroa ja isoimmat paletit n. 8 euroa)
Eyelure-ripset nro 116 (Citymarket 7,50€)
Maybelline Volume Express Falsies (Sokos, Anttila... viitisentoista euroa)
H&M, Dazzling Peach -poskipuna (H&M, 3,90)
Lumene Natural Code Mineral Bronzer (esim. Anttila, ömm 7 tai 8 euron paikkeilla)
Maybelline Master Drama Kohl Liner, musta (Anttila, Sokos, Cittari ym. 6-7 euroa muistaakseni)
L'Oreal Illuminating Concealer (Anttilat, Sokokset ja kumppanit, noin 15 €)
Maybelline-huulipuna, Irridescent Rose Diamonds (Anttila, Sokos...) noin 8€
IsaDoran huulikiilto, Reflecting White (alkuperäinen ostospaikka oli Anttilan alekori, joten hinnasta en tiedä mitään)
L'Oreal Glam Shine -huulikiillot, mun sävy on Rosewood Blush (vaikka mistä, kymmenisen euroa)

Blogi: http://www.kosmetiikkaobsessio.blogspot.com/

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Annie/199338663410536

13 kommenttia:

  1. Erinomainen postaus!
    Jos löydän Vanityä vielä jostain, sopiikohan se viileäihoiselle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että sopii. Perustan uskomukseni siihen, että olen nähnyt YouTubella tziljoona tutoa ja meikkiä sillä paletilla tehtynä, ja se näyttää joka kerta yhtä lumoavalta. :)

      Poista
  2. Hyvä postaus! oon saanu sulta paaaaljon hyviä vinkkejä meikkiasioissa. Vierastin aiemmin wet'n wildin tuotteita mutta sun ansiosta heräsin siihen kuinka hyviä esim. just noi luomiväripaletit on :) Osaatkohan muuten sanoa että onko vika minussa vai tuotteessa, kun Lorealin Studio secrets professional smoothing resurfacing primer ei toimi ollenkaan.. Meikkivoide (max factor lasting performance) ei levity todellakaan tasaisesti, viimeksi äsken pesin meikkipohjan kokonaan pois kun se ei asettunuttämän primerin kanssa.. Käytänkö liikaa tuotetta, vai pitääkö tätä primeriä lämmittää käsissä enemmän vai..? Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! :)
      Pistit mut miettimään ihan tosissaan, että mistähän voisi olla kyse. Vaihtoehtoja: 1) levitätkö meikkivoiteen sormin tai "lättänällä", "tavallisella" meikkivoidesiveltimellä? Niiden kanssa mun on itse vaikein saada tasainen pohja primerin päälle. Tai paljaalle naamalle. 2) Itse en lämmitä sitä ollenkaan vaan lätkin vaan pikkuruiset nokareet naamalle ja levitän. Voi olla mahdollista, että lämpö tekee siitä liian liukasta, jolloin meikkivoide liukuu sinä päällä. 3) Onko sulla toooosi öljyinen iho tai kasvovoide, joka ei imeydy kunnolla? Tää vaihtoehto 3 on kyllä vähän kauempaa haettu, kun semmonen silikonipohjainen primeri oikeastaan toimii paremmin öljyisellä iholla, koska se hieman kuivattaa. (ymmärtääkseni)
      Aina on mahdollista, että ostamasi tuote oli viallista erää. Toisinaan sitten taas käy niin, että muiden kehuma tuote ei jostain syystä toimi sinulla. (Kuten Lumenen valokynä mun tapauksessa. :P)

      Poista
  3. Tosi hyvä postaus! Itse oon pitäny kans lumene natural coden aurinkopuuterista ja L'Orealin glam shine kiilloista :) Mikä ton Maybeline huulipunan sävynumero oli? En muista sanoitko sen tuossa videossa :) Ja sitten vielä semmonen juttu että myydäänkö tuota dazzling peach poskipunaa aina h&m:ssä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun vanhan punan päässä oli kaksi eri numeroa, mutta nappasin just tänään Anttilan tarjouksesta itselleni uuden Iridescent Rose Diamondsin, ja sen numero on 103. Tässä uudessa on ihana kevyt tuoksukin. Ah!
      Joensuun H&M:llä on aina ollut sitä myynnissä kun oon tarkistanut (viimeeksi tällä viikolla), mutta ilmeisesti joku puolestaan oli etsinyt sitä omastaan ja lähialueilta, joissa sitä ei ollut.

      Poista
  4. http://www.makeupgeek.com/reviews/makeup-products/early-reviews-of-makeup-geek-eyeshadows-full-product-launch/ :)

    VastaaPoista
  5. Rakastan sun blogiasi! Hyviä vinkkejä, kiitos. En ole kauheasti ainakaan käyttänyt mitään räikeitä väriä luomissa,olisiko mitään vinkkejä sinisilmäiselle? Kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Filmailen varmaan tässä kesän aikana meikkisarjaa eri värisille silmille. Mutta noin yleensä jokaisen sinisilmäisen pitäisi hankkia ainakin yksi kultainen luomiväri ja siihen joku lämpimähkö ruskea pariksi. :) Räikeämmistä väreistä oranssi korostaa sinisiä silmiä. Liian pelottavaa? Jep... Myös keltainen ja punainen, koska ne ovat väriympyrässä vastapuolella. Näistä ehkä keltainen olisi kepein sävy kokeilla. Esim. joku shimmeriä sisältävä keltainen luomella ja halutessa vähän varjostusta luomivaossa voisi olla helppo tapa käyttää väriä. Ehtisinköhän filmata tästäkin tuton... Idea ainakin on niin kiva. Vaikka joku päivämeikki ois kiva tehdä näin. Nyt innostuin. :D

      Poista
  6. miks et oo blogganu ainakaan viikkoon? :(((
    ootan harva se päivä et olis tullut uus postaus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Pitkä tauko! Sori. Piti saada toukokuun loppuun mennessä yksi juttu yliopistolla hoidettua, mut nyt se on tehty! Jee! Pääsee taas bloggaamaan sydämensä kyllyydestä. :)

      Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...