lauantai 2. kesäkuuta 2012

Obsessiot toukokuussa 2012



Jos oisin YouTube-partner, niin ette nyt näkis tuota veikeää nyrpistystä, joka oli tämän videon thumbnaileista parhain. :P

Mainitut (mistä saa):
e.l.f. Studio Blush Twinkle Pink
Lumene Natural Code aurinkopuuteri (Sokos ym.)
NYC Sunny aurinkopuuteri B
eYu 512 huultenrajauskynä (Kicks)
Gosh, Darling (Sokos)
MAC, Creme d' Nude (Helsingin keskustan tai Turun Stocka)
Maybelline, 103 Iridescent Rose Diamonds (Anttila)
MAC, Hue
Sephora, Lip attitude star 82482 c s04 (Sephora, ulkomailla)
YSL, Rouge Volupte nro 1 (Sokos)
Beauty Rexona Girl 48 hour protection (cittari)
Barry M kynsilakka, Neon Pink
MAC Black Track Fluidline
Oriflame Eyeliner Stylo (Oriflame)
Barry M Dazzle Dust, nro 44 Bronze
MAC luomivärit All That Glitters sekä Wedge
Sleek-luomiväripaletti, Oh So Special (tjaha, nää tuli Prettyllä myyntiin ehkä pari viikkoa sitten ja nyt ei Oh So Specialia enää ole valikoimassa, tilannevat lisää)
Oriflame matte control pressed powder
Lush-saippuat: Sultana of Soap, Godmother Soap, Lush
Dark Angel tv-sarja (Anttila)

Hei ja jos on jäänyt osallistumatta Loveit.fi:n kesämeikkikilpailuun, niin osallistumisaikaa jatkettiin ja vieläkin siis kerkeää. Linkki tuossa oikealla sivupalkissa.

12 kommenttia:

  1. Uusi lukija täällä moi! Voisitko tehdä jonkun hiuspostauksen? Sulla on tosi hyvänväriset ja hyväkuntoisen näköiset hiukset! :)

    VastaaPoista
  2. Hei olisko mahdollista että listaisit blogisi Blogilista.fi:hin? Itse (kuten sadat ja sadat muutkin) seurailee blogeja sitä kautta, ja tykkäisin myöskin sinun blogisi lisätä sitä kautta luettavien listalle, jolloin näet uudet postaukset kätevästi :) Suuret kiitokset :)

    VastaaPoista
  3. Sen pitäis olla siellä. Mä tosin en itse oikeastaan käytä blogilistaa, joten pitää tarkistaa, ettei se ole hävinnyt bittiavaruuteen.

    VastaaPoista
  4. Moikka Annie! Ensinnäkin sun videot on aivan ihania! Oot niiin symppis ja taitava. Oon saanu paljon inspiraatiota sun videoista:) Toinen asia et voisitko joskus (jos vaan ehdit) tehdä tuton käyttäen sitä viva la divan shimmeristä värikästä palettia, mikä sulla on, koska mul on sama ja oon melko neuvoton sen kanssa....:D Kiitos jo etukäteen ja ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos! :) Mä lisäilen mun listalle että tuto + arvostelu (niin saa yhdestä videosta enemmän irti :)) siitä paletista. Tosin jos oot ostanut paletin äskettäin, niin siinä on varmaankin hieman eri värejä tai ainakin eri järjestyksessä kuin mun paletissa. Itse ostin omani pari vuotta sitten jouluna, ja se mikä Kicksissä on nyt, on hieman erilainen.
      Mun videolista tosin on hirmu hirmu pitkä, joten sillä aikaa voit katsella käyttövinkkejä tutoista, joissa oon käyttänyt 88 shimmer-palettia, koska ne ajaa aika lailla saman asian. Sen neuvon antaisin, että paletin tummimpia värejä lukuunottamatta luomivakoon kannattaa etsiä jotain matampaa, tässä paletissa nimittäin on superisti shimmeriä.

      Poista
  5. Pakko kysyä, että mitä musiikkia tämän videon taustalla soi? :) Huippu video jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks. :) William Joseph nimisen pianistin Within-levyä kuuntelin. RRRRakastan sitä levyä!

      Poista
  6. Olisko meikki rihannan rude boy kappaleen musiikkivideon kohdasta 00:35 mahdollinen tehdä? Se olis kiva nähdä sun tekemänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villi look! :) Pitää hieman harkita asiaa, koska videotoivelista on niin hirmuisen pitkä.

      Poista
  7. Ai niin, yksi videotoive olisi vielä: 20 Dollar Makeup Challenge, joka on pyörinyt YouTubessa. Tosin sulla se vois olla 20 euron. :P

    VastaaPoista
  8. Yhdyn edelliseen 20 dollar makeup challenge ois tosi kiva nähdä!
    T: Inksu
    http://beautyepicure-beautyepicure.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...