perjantai 23. marraskuuta 2012

Alaston totuus - Naked Truth: Ulkonäöstä, itsetunnosta, meikkaamisesta ja meikkaamattomuudesta


Salamavalo tietysti pyyhkii osan epätasaisuuksista pois, mutta ilman sitä ois hirmusen hämärää. 




http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2012/11/18/naked-truth/

Minä haastan sinutkin.

17 kommenttia:

  1. On sulla nätimpi iho kuin miulla :) Oot nätti myös meikittömänä :)

    VastaaPoista
  2. Hei, mahtava postaus. Sulla on hyvin samantyylisiä ajatuksia näistä asioista kun mullakin. Etenki toi kuinka kaunis ihminen "muuttuu" rumaksi, kun se sisin on mätä tai epäystävällinen.

    Ootko tehnyt/ aatellut koskaan tehdä videoo meikkimokista tai meikki-ilmiöistä jotka huvittavat/hirvittävät sinua? Ois ihan kiva nähä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä semmosta ideaa aina välillä pyörittelen mielessä. Vaikka tietysti olenkin sitä mieltä, että kaikki saa tehdä niin kuin haluaa. Mutta miksi ihmeessä joku blondi haluaisi käyttää nyppimättömiin kulmiinsa mustaa kynää piirtääkseen viivat on kyllä niitä hämmästyttää kummastuttaa kysymyksiä. :D True story.

      Poista
  3. vooi! kuinka sä osaatki selittää kaiken nii hyvin.. mäki aattelen aika samalla tavalla meikkaamisesta yms. mutta sä osaat selittää sen toosi hyvin :) tosi ihana postaus :) vaikka myönnän että kun katoin ihan aluksi niin näytit niin erilaiselta :D et siis rumalta tai mitään mutta juu toivottavasti ymmärsit jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lisään vielä että oot kyllä tosi kaunis ja sulla on tosi hyvä iho :)

      Poista
    2. Kiva. :)
      Kyllä mä ymmärsin. Näytän tietysti omiinkin silmiin hyvin erilaiselta ja silleen... paljaalta. Kiitos. :)

      Poista
  4. Musta ois kiva kuulla sun mielipiteitä kauneuskirurgiasta. :)

    VastaaPoista
  5. Moi!
    Siis niin mahtava video taas, että oksat pois :)
    Sulla on tosi nätti iho toisinkuin minulla jolla on finnejä täynnä oleva pärstä :D.
    Sulla on ihanat kasvot ilman meikkiä ja meikin kanssa :)
    Voisitko tehdä sellasen videon missä esittelisit peitevoiteita eri tarkoituksiin (finneille ja mustille simän alusille)?Se olisi todella kivaa jos tekisit joskus sellasen :)
    T. MizzAnniefani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Kiitos! :)
      Mä voisin oikeastaan tehdä semmosen videon, jossa käyn läpi varastostani löytyvät erilaiset peitevoiteet ja arvostelen ne pikaisesti. Ois jotain hyötyä sitten siitäkin, että niitä on kerääntynyt. :)
      Hirmusen suuret kiitokset taas aivan ihanasta kommentista! :) <3

      Poista
  6. Oot tosi kaunis meikillä tai ilman meikkiä, pakko tunnustaa etten heti edes tajunnut että sulla ei oo ihomeikkiä. Kyllä mä nyt silmämeikin totta kai huomasin, mut sulla on oikeesti tosi hyväkuntonen iho :) Sun blogi on loistava ja sä oot ihana!! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Videon laatu + kirkkaat valot auttaa aika paljon kasvomeikin puuttumisen suhteen. :)

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Oi sie oot joensuusta?:D Haha, lueskelin näitä "vanhoja" tekstejä ja kattelin videoita:). Mut ihanat videot ja tekstit(:. JA muutenkin hyvin mukavalta persoonalta vaikutat, siis noinniinkuin, ettet ole mikään ilkeä ihminen yms (tällaisen kuvan minä ainakin sain) arvostan kyllä todella!:) Ainiin käy toki myös katselemassa
    Jalluvaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Vaikka on vanha postaus nii kirjoitan silti.... Jos ei meikkaa ollenkaan niii iho on paljon paljon paremmassa kunnossa ja elävämmän näköinen. ite oon huomannu siis ja koittanuki lopettaa kokonaan meikkaamisen ko oikeesti kellään edes kiinnosta millainen naama minulla on milloinkin. mainokset ja elokuvat jne vaikuttaa nii paljon että normaali onkin yhtäkkiä rumannäköistä. Puolet naamasta on mihin en oo aikoihin enää pistäny meikkivoidetta enkä mitään ollenkaan nii se on taas elävän näköinen ei siis enää harmaan näköinen iho...oon ihon puhdistanu normaalisuihkusaippualla ja vedellä pyyhkeellä hieroen nii ihon saanu taas aikalailla kuntoon. Ja oon huomannu että ripsiväri esim vaalentaa ripsiä kun sitä käyttäää paljon ja ne myös katkeilee ja näyttää huomaamattomemmilta. en enää meikkaa kestovärjänny kulmat ja ripset, siitäki tarkotus luopua jossai vaiheessa ko ripset taas kasvaa vähän pituutta.

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...