lauantai 2. maaliskuuta 2013

25 tuotetta yhdessä illassa

Vielä puolisen vuotta sitten minulla oli sunnuntai illan kauneudenhoitorutiini. Kun jätin itseruskettavan käytön talveksi, rutiinikin jäi. Ulkona lumi sanoo lits läts, joten selvästi nyt on kevät ja voi taas ruskettaa rauhassa.

Tämä joukko oli keskiviikko illan hemmottelu(lelu)laatikossa. On niitä Monta.


Ennen suihkuun hyppäämistä puhdistin silmämeikin Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaineella. Lempparini. 
Lisäksi tyhjentelen parhaillaan kolmatta pulloa tätä Lift Touch hoitavaa puhdistusöljyä. Tykkään liuottaa meikin öljyllä ja tämän öljyputsarin bonus on se, että se vaihtaa koostumusta ollessaan kosketuksissa veden kanssa ja liukenee pois. Huhujen mukaan tuote on lopetettu ainakin vuosi sitten, mutta näin vielä puoli vuotta sitten Sokoksella tätä myynnissä. 

Blogin kautta tuli testiin KMS Californian Moist Repair shampoo ja hoitoaine. Niitä on nyt käytetty muutaman kerran, joten tässä arvioni:
Tuoksu toi ensinuuhkaisulla mieleen lakritsin ja karkin, olematta kuitenkaan makea. Hetken nuuhkimisen jälkeen en enää osannut sanoa, mistä minä sen lakritsin keksin. Ei se sille haise. Ihan miellyttävä, mutta ei tuo vettä kielelle ja sopii varmasti miehenkin käytettäväksi.
Shampoo vaahtoaa kivasti. Himppasen liian pesevä minun extrasuper käsitellylle tukalleni. En siis koe tarpeeksi kosteuttavaksi blodatulle-värjätylle-blondatulle-värjätylle-blondatulle... hiukselle. (Värinä suoraväri.) Siirrän kuitenkin ihan hyvillä mielin ja positiivisin vaikutelmin eteenpäin vähän parempi kuntoselle päälle.
Hoitoaine laitetaan märkään tukkaan ja annetaan olla 2 minuuttia. Minun tapauksessani laitan hoitoaineen päähän ja sheivailen tai kuorin tai loofaan*. Mennee yli 2 minuuttia. Huuhtelun jälkeen tukka on mukavasti liukas ja hoidetun oloinen. Tykkäys tälle.

The Body Shopin Strawberry suihkugeeli on suihkuhetkieni slurps-herkku. Toiset taas ilmeisesti pitävät hajua esanssisena. Pyh. Eivät ymmärrä hyvän päälle. ;) Pumppupullo on myös tosi kiva ja helppo. Ja iso.



Vartalokuorintana on Kicksin sarjan mansikka-raparperi semmonen - Kicks Body Scrub Starwberry Rhubarb. Rhubarb.. hihi, hassu sana. Kokeilin ekaa kertaa. Ihan semikivasti kuorivia partikkeleita. Ei ehkä ihan tarpeeks kuitenkaan. Tuoksussa todella oli erotettavissa raparperi. Kalskahti silti feikille. Tuubin väritys on ihan mun tyyliä.
Neutrogenan visibly clear Spot Stress Control on yksi lemppareistani kasvokuorintaosastolla. Siinä on jänsy viilennysefekti.
The Body Shopin piparminttu jalkakuorinnan hommasin muistaakseni viime kesänä, kun olin innostunut jalkojen hoidosta. Sittemmin on jäänyt vähän vähälle käytölle. Tykkään siitä, että se vaahtoaa ja tykkään siitä, että se likimain aukaisee tukkoisen nenän, jos semmoisesta kärsii. Mun jalat ei kuitenkaan oo tuosta kuorinnasta oikein millänsäkään. Mä tarvitsisinkin kovettumilleni ennemmin teräsvillaa tai rälläkän kuin kuorinnan.



Terä on merkkiä Rainbow. Totesin aikoja sitten Gilletet liian kalliiksi kulutustahtiinsa nähden.
Myös Rainbown shaving geeli oli hyvää, mutta en sitten löytänytkään sitä enää kaupoista, joten kokeilin Pirkkaa. Hermot meni, kun pullo tyhjeni aina ennätysajassa, koska se ampui hirmuiset määrät geeliä ulos joka painalluksella. Näin ollen käytän sitten merkkituotetta: Gillette Satin Care shaving geeli.



Kasvovetenä Oriflamen Optimals. Yritän vaan kuluttaa sitä pois, jotta pääsen taas rakastamani Shiseidon hoitonesteen pariin. Onhan tuo ihan raikkaan tuoksuinen ja suihkepumppu on ihan kiva, mutta Shiseidoon verrattuna se ei oikein tunnu missään.
Iltaisin pistän silmänympärysvoiteeksi Louis Widmerin silmänympärysvoidetta. Koostumus on aika paksua. Kosteuttaa tehokkaasti. Ehdoton lempparini.
Kasvojen pahiten kuivuviin kohtiin hankaan Lushin Full of Grace -seerumia. Aivan loistava tuote kuivalle iholle. Tätä pitää olla elämässäni AINA.
Päälle Lumenen Sensitive Touch -sarjan yövoide. Oikein hyvä ja kosteuttava - iho tykkää, mutta hajustamaton - nenä ei tykkää.


Sit hiukset. Kuten aiemmin kävi ilmi, hiukseni ovat oikein todella käsitellyt, joten lutraan sitten hoitoaineitakin oikein todella.
BonaCuren latvasuoja. Nimensä mukaisesti tätä laitetaan vain latvoihin. Ehkäisee hiusten haarottumista ja silottelee kivasti latvat terveen tuntuisiksi. Rakentelen tälle omaa alttaria kylppäriin. (Not really.)
L'Orealin expert series Absoult Repair tuotteet ovat alkaneet jo käydä tutuiksi. Hinta huimaa päätä, mutta toimivat. Paitsi tästä hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta en oikein osaa sanoa. Sarjan shampoo ja hiusnaamio ovat mahtavia, mutta en oikein tiedä eroaako tämä hoitoaine muista kokeilemistani niin radikaalisti kuin olin toivonut.
Moroccan Oil on myös silkkaa rakkautta. Tuoksu jakaa mielipiteitä. Minä tykkään. Saa hiukset elinvoimaisen näköisiksi ja terveen tuntuisiksi. Toisin sanoen tekee ihmetekoja minun tukassani. Tästä huolimatta en ole varma venyykö kukkaronnyörini niin levälleen kuin tämän täysi koko vaatisi. Palaan miettimään sitä sitten, kun olen saanut käytettyä myös laatikoista löytyvät Goldwellin ja Glissin hiusöljyt.
Fructiksen hoitosuihketta suihkin juuriin. Tykkään laittaa pituuksiin noita paksumpia ja tehokkaampia hoitoja ja käyttää jotain kevyttä suihketta juurille. Tämä on plääh! Yritän vaan saada loppumaan. Liian raskas ja saa hiukset tuntumaan likaisilta.
Aco kosteuttava geeli kuivalle hiuspohjalle. Eli päänahan hoitoon. On melkolailla täysin vienyt julmetunmoisen päänahan kutinan mennessään. <3 Ei tee likaisen näköiseksi heti levityksen jälkeen, eikä pidemmälläkään välillä. T: Pesen hiukseni noin kahdesti viikossa.

Nää kaikki hoitikset levitellään hiuksiin ja samalla hiukset selvitellään vaaleanpunaisella Niiskuneiti-kammalla, jonka sain joululahjaksi yhdeltä parhaimmista ystävistäni vuosia sitten. Paketissa oli koko Niiskuneiti-hiussetti.

The Body Shopin Mango Whip Body Lotion on saatu testiin blogin kautta. Kosteutusteho on nyt kelin lössöydyttyä parempi kuin keskellä talvea. Ihoni on kuitenkin sen verran kuiva, että se imaisi tämän emulsion alle minkään tuntemani aikayksikön. En varmaan olisi itse ostanut Mangon tuoksuista, vaikka se ihan kiva tuoksu onkin. Mulla on taipumus ostaa makeita... makeampia... makeimpia tuoksuja, mitä tarjolla on. Olen kuitenkin mangokäännynnäinen. Erityisen hyvin tämä tuoksu ja koostumus sopii varmasti kesän kaveriksi.
* edit: paljastui seuraavana iltana makeammaksi tuoksuksi iholla viipyillessään, kuin aiemmillä käyttökerroilla.
Freeman Bare Foot Heel & Callus Balm on "pitää kokeilla välillä jotain muutakin kuin Schollia" -ostos. Raah. Imeytyy aivan lii ii ii ii ..... ii ii ii .. iian hitaasti. Lirts lyrts lirts lyrts. *kävelen makkarin poikki* On tietty tarkoitettu erityisesti kantapäiden kovettumille, mutta vedän tuoterajan siihen, että hommaisin kantapäille ja päkiöille eri voiteen.


Garnierin Ambre Solaire Self-tanning lotion on lemppari itseruskettavani marketista.


Burt's Bees Thoroughly Therapeutic käsivoide pullahti jostain esiin, joten sitä käsiin illalla. En sanottavammin diggaile siitä omituisesta tahmatassuisuudesta, mikä tästä jää. Vähän niiku olis jotain öljyä käyttänyt käsivoiteena. Tuoksu myös on minulle hieman liian vahva ja luonnollinen. Sopii kuitenkin varmaan hunajan tuoksusta innostuville. ("thoroughly therapeutic, thoroughly therapeutic..." kieli meni solmuun)
Burt's Bees kynsinauhavoiteen ostin Charming Nailsin takia. Toimii. Tuoksu on hyvin raikas sitruuna.
Vaseliinia huuliin.
Kainaloihin käytän tätä Linden Voss Triple Dry antiperspiranttia parin-kolmen päivän välein iltaisin. (Lisäksi laitan aamulla tavallista deodoranttia.) Tämä on apteekkituote, joka hillitsee hikoiluani. Pelastajatuote.

Vertailun vuoksi voisin mainita, että torstaina iltarutiineihini ja suihkussa käymiseen kuului 8 tuotetta: silmämeikinpoistoaine, puhdistusgeeli, suihkugeeli, kasvovesi, yövoide, silmänympärysvoide, vartalovoide ja käsirasva.

*loofah
http://1.bp.blogspot.com/_df1v8KyiI6I/RvbhSta-22I/AAAAAAAAAYY/w0c40fcCjP8/s400/pink%2Bloofah.jpg

11 kommenttia:

  1. Heipsan! Nyt tarvitsisin kuumeisesti apua meikkipohjan kanssa :D Elikkä siis käytän Fit me- meikkivoidetta ja siihen kuuluvaa puuteria tai rimmelin puuteria, molemmat kivipuutereita. Ongelmani on se, että levittäessäni meikkivoidetta sienellä, saan sen tasaiseksi (ainakin osittain, tuntuu ettei kunnolla tartu kuivaan ihoon ja on vain siinä "pinnalla", mutta kun sudilla laitan päälle puuteria, meikkivoide ikäänkuin "liikkuu alta pois" jolloin tulee raitoja etenkin silmien alle ja nenään ja kohtia joissa ei sitten enää ole meikkivoidetta ja joihinkin kohtiin tarttuu liikaa. Minulla on kuiva iho,ja laitan avonin kosteusvoidetta aina ennen meikkiä naamalle. Ikää siis 18 vuotta. Mitä teen väärin/ millä minun pitäisi levittää meikkivoide tai puuteri/ käytänkö vääriä tuotteita? Kiitos jo etukäteen ja anteeksi romaanin puoleinen teksti :D
    - Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sanoisin että meikkivoidetta on liikaa tai se on vain vääränlainen ihotyypillesi. Tai sitten voisit koittaa painella puuterin vipalla siveltimen sijaan, ei pitäisi liikkua (nimenomaan painele, älä pyyhi). Kokeile irtopuuteria, kivipuuteria tulee herkästi liikaa ja sitä suositellaan ennemmin meikin korjailuun, ei kiinnittämiseen. Meikkivoiteen levittämiseen tuskin on olemassa yhtä oikeaa tapaa, jotkut tykkää sienestä, toinen vannoo siveltimen nimeen, mutta itse käytän ihan sormia ko. hommaan. Toivottavasti löytyy ratkaisu ongelmaan! :)

      - satu

      Poista
    2. Heipsan.
      Yhdyn Satun sanoihin. Ainakin ensimmäisenä mieleen tuli se ratkaisuehdotukseksi. Kokeile painella, taputella ja rullailla puuteri paikalleen vipalla tai sienellä siveltimen sijaan.
      Myös voi olla, että kosteusvoiteesi ei ole ehtinyt imeytyä, jolloin meikkivoide ei asetu.
      Yksi keino voisi myös olla ottaa nenäliinasta yksi kerros ja painella sillä kasvoja ennen puuterointia. Nenäliinaan tarttuu meikkivoiteesta ylimääräinen neste.

      Olen toisinaan kuullut vähemmän hyviä arvosteluja Fit Me -meikkivoiteesta, joten jos tätä ongelmaa ei ole ennen ollut, niin ehkä kannatta seuraavalla kerralla kokeilla jotain muuta.
      :)

      Poista
  2. siis mistä tota meikkivoidetta saa? :o

    VastaaPoista
  3. Hei, kiva ja kiinnostava postaus :) Tosi hyvä idea! xx carolin, Min Boudoir

    VastaaPoista
  4. Hei mulla on semmonen ongelma, että omistan Seppälästä ostetun Wet n Wildin hehkupuuterin. (http://www.pretty.fi/kasvot/aurinkopuuteri/wet-n-wild-mega-glo-illuminating-powder-starlight-bronze-hehkupuuteri.html) Mutta en yhtään osaa käyttää sitä. Mihin sitä pitäisi laittaa, mikä sivellin, miten? Se on ihan liian tummaa aina ja näyttää kauhealta. Kiitos jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
  5. Annie! Tekisitkö postauksen paikoista joista saat tuotteita testaukseen? Tekstikin riittäisi. Sitten voisit kertoa vähän miten otat yhteyttä sinne jne :)

    VastaaPoista
  6. Oot oikeesti nii ihana, seuraan sun blogia ja katon sun videoita <3 Voitko tehdä videon jossa esittelet 8-15 lemppari tuotettasi/joita suosittelisit?

    VastaaPoista
  7. Hei, voin suositella lidlin sheivausvaahtoa, mielestäni hyvää ja halpaa =)

    VastaaPoista
  8. Mulla on kans tota acon kosteuttavaa geeliä! Ja mulla on myös kuiva hiuspohja.... Mulla se on ainakin toininut hyvin! Ja siinä tuotteessa on se hyvä puoli ettei se tahmaa hiuksia..(:

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...